Blog

Uncategorized / 11.06.2016

Uit onderzoek blijkt dat voor online consumenten vertrouwen één van de belangrijkste aspecten is die een online aankoop kan bevorderen. Als een consument een website niet vertrouwd zal die consument niet snel overgaan tot aanschaf van een product of dienst. Maar hoe creëer je vertrouwen op je site? Lees hier de 10 best practices van het creëren van vertrouwen:
Uncategorized / 18.05.2016

We leven in een tijd waarin de consumenten een overschot aan informatie hebben. Ze worden overspoeld door meer dan 2.900 marketing uitingen per dag. Consumenten moeten hun aandacht hierover verdelen, hierdoor is het voor een marketeer steeds lastiger om de aandacht te trekken. Een belangrijke vraag is dus: 'Hoe krijg ik de aandacht van mijn klant?'
SEO / 07.09.2015

SEO. Je hebt de term waarschijnlijk wel eens voorbij horen komen, maar wat is het nu eigenlijk? Vaak wordt SEO met één woord omschreven: 'Google'. Dit is een goed begin, maar SEO is veel meer dan dat. Daarom wil ik in deze SEO Quick Tips series antwoord geven op veel voorkomende vragen en uitleg geven over de wondere wereld van SEO.